Már csak ennyi ideig jelentkezhetsz:

nap
óra
perc
másodperc

Felkészítő románból nyolcadikosoknak

Ismerős?

Köztünk van a helyed!

Mit kapsz 2 x 7 órában?

Időben jelentkezz! Ne hagyd ki!

Mikor?

2023. november 11-12

Szombat, vasárnap 9-17 óra között

Hol?

Agora Business Center alagsora, Székelyudvarhely

Mennyibe kerül?

Egyedül jövök: 299 RON/1 fő

Ketten jövünk: 489 RON/2 fő

Hozd el egy barátod és tanuljatok együtt!

Ki vagyok én?

Ferenczi Orsolya, 16 éve a román vizsgák szakértője. Diákok százainak segítettem már sikeres vizsgát tenni, mert egyedi, gyakorlatközpontú módszeremmel csak arra készítelek fel, amire biztos szükséged lesz a vizsgán. Emellett minden “hülye” kérdést feltettek már nekem az évek során, így bármit kérdezhetsz, mert biztos hallottam már, és választ is kapsz.

Jelentkezz időben, mert csak 15 hely van!

Helyedet biztosíthatod minimum 100 RON (két személy esetén 150 RON) előzetes befizetésével. A fennmaradó összeg kifizetéshez szükséges információkat e-mailben kapod meg az előleg befizetése után.

Mi történik miután megnyomom a gombot?

Ne feledd, ez csak egy előleg! A fennmaradó összeget 2023. november 8-ig tudod kifizetni az e-mail-ben kapott adatok alapján.

Gyakori kérdések és válaszaik

A szükséges információkat (mit hozz magaddal, milyen lesz a 2 nap szerkezete, miről fogunk tanulni…) levélben fogom elküldeni. Ha nincs e-mail címed vagy telefonszámod, nem tudlak értesíteni.

Igen. Speciális módszerrel tanítok évek óta több száz diákot, akik mind sikeres vizsgát tettek. A módszer lényege: csak a lényeget tanítom, célratörően, érthetően, és rengeteg gyakorlati példával.

A lényeget biztos, hogy nem. Amit pedig mégis, azt MINDEN HÓNAPBAN JÚNIUSIG egy előre egyeztetett időpontban megkérdezheted. Ezt NEM kell fizetned, benne van az árban.

NEM. Utalással is lehet, erre is van lehetőség a fizetés oldalon. Ha van bankszámlád, akkor arról, ha nincs, bemész a legközelebbi bankba és a IBAN: RO46OTPV261001088554RO01; Ügyfél neve: ISRO STUDY SRL; A bank neve: OTP BANK ROMANIA S.A. számlára utalhatod a teljes összeget vagy az előleget és utólag a fennmaradó összeget.

Itt is találkozhattál velem:

Bővebb információk:

E-mail cím: romanerettsegi@gmail.com

Telefonszám: 0756428116